Schilderwerken binnen

Schilderwerken Danny Keersmaekers is gespecialiseerd in alle soorten binnenschilderwerken, met of zonder speciale decoratieve technieken. Door onze ervaring en know-how schilderen wij uw living, keuken, bureau, ... met een minimum aan overlast.

Wij bieden een enorme keuze aan kleurcollecties. Hieronder ziet u enkele voorbeelden:


Chris Mestdagh : Colors with a View :

Een combinatie van verf en behang. Deze veelzijdige ontwerper pakt uit met een behangcollectie op maat van de verf die ze begeleidt. Hij creëerde twintig behangsoorten die naadloos aansluiten op de verflijn en twee versies overschilderbaar structuurbehang die zich alle mogelijke kleuren laten aanmeten: 101 nuances om precies te zijn. Colors with a View telt immers veertig nieuwelingen, netjes verdeeld over de vijf sfeerthema’s die de totaalcollectie kenmerken.

Nu eens gaat de verf met alle aandacht lopen, dan weer zorgt de behangmuur voor het bijzondere accent. Een ding staat vast, ze versterken elkaar. Soms is het geheel meer dan de som van de delen.

Spring Collection :

De Springcollectie bestaat uit 25 vrolijke kleuren, onderverdeeld in zes thema’s van vier kleuren, aangevuld met een witte tint. Elk thema vertrekt van een basis Springkleur: knalrood, felgroen, stevig oranje, hevig roze, stoer blauw en knalgeel. De 6 thema’s roepen elk een specifieke sfeer op en hebben - net als alle kleuren - prachtige namen die kinderen onmiddellijk doen wegdromen.
BinnenschilderwerkBinnenschilderwerken

Binnenschilderwerken door Schilderwerken Mol

Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken door Schilderwerken Mol

Wandbekleding en behang

Wandbekleiding en behang door Schilderwerken Mol

Decoratieve technieken

Decoratieve technieken door Schilderwerken Mol